Venczel külföldre tart


2011-07-11 16:14:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Venczel külföldre tart főképe
A Lombard Pápa korábbi játékosa, Venczel Balázs már több hete együtt készül a belga másodosztályú Charleroi csapatával. Az ex-lombardos múlt héten felkészülési mérkőzésen is pályára lépett a Mons ellen, amelyen újabb belga együttesek érdeklődését keltette fel.- Már másodjára voltam kinn a Charleroi-nál - mondta az nb1.hu-nak Venczel. - Amikor 3 hete kiutaztam, úgy volt, hogy csak néhány napot leszek kinn, ám végül együtt kezdtem el a felkészülést a csapattal, és egy 3 hetes alapozást is végigcsináltam. A tegnapi edzőmérkőzésen kezdőként 70 percet játszottam, és a találkozó után már két másik csapat is jelezte, hogy érdeklődik irántam. A Charleroi-nál is meg vannak velem elégedve, azonban a helyzetem itt egy kicsit bonyolult. A belga másodosztályban ugyanis csak 15 fős keretet lehet nevezni a mérkőzésekre, és ebből 6 játékosnak belgának kell lennie, a Charleroi-nál azonban már van 13-14 más nemzetiségű futballista, így elsősorban belgákra lenne szüksége. A felkészülés alatt viszont jó benyomást tettem, így most egy hetet itthon töltök, és megyek vissza Belgiumba. Bár több NB I-es csapat is keresett, most a legfőbb célom, hogy külföldi klubban folytassam a pályafutásom. Az, hogy ez a Charleroi lesz-e még nem biztos, azt a csapatot választom majd, ahol úgy érzem, hogy a legjobban bejönnek a számításaim – nyilatkozta Venczel Balázs.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-03 12:09:53

Jótékony dartsosok


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?


ajánlott cikk főképe

2020-02-16 21:22:58

Legenda lett Ázsiában a Lombard Pápa korábbi játékosa


ajánlott cikk főképe

2020-03-06 18:05:54

Nehéz feladat előtt áll a Perutz FC