Augusztus 20-án rajtol a megyei labdarúgó bajnokság


2011-07-13 14:25:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Változik a megyei alsóbb osztályú  bajnokságok csoportbeosztása – tudtuk meg Horváth Istvántól, a Versenybíróság megválasztott elnökétől. A legfontosabb eltérés a tavalyi szezonhoz képest, hogy  három helyett két osztály lesz, harmad-, és negyedosztály. A harmadik vonalba azok a csapatok kerültek, akik a felnőtt mellett tartalékokat is szerepeltetnek. Ide 15 gárda nevezett, név szerint Pápateszér, Mihályháza, Nemesgörzsöny, Kéttornyúlak, Nagyacsád, Malomsok, Marcaltő, Bakonytamási, Kemenesszentpéter, Adásztevel, Vanyola, Gic, Lovászpatona, Takácsi, Mezőlak.
A megyei negyedosztályban tartalék bajnokságot nem rendeznek, 16 gárda vág neki a szezonnak, Bakonyjákó, Bakonyszücs-Bakonykoppány, Dáka, Borsosgyőri SE, Ganna-Döbrönte, Gecse, Külsővat, Magyargencs, Nagytevel, Nyárád, Vaszar, Pápai Termál FC, Homokbödöge, Marcalgergelyi, Tapolcafő, Borsosgyőri ISE.
A Magyar Labdarúgó Szövetség előírásainak eleget téve augusztus 20-án, szombaton rajtol mindkét pontvadászat, az ősz november 27-én ér véget, erőltetett menetre kell tehát készülnie a játékosoknak.
Ide kapcsolódó hír, hogy az MLSZ a játékvezetői díjak 90 százalékát magára vállalja, ami jó hír a szűkös anyagiakkal rendelkező egyesületeknek.

A sorsolás július végére, augusztus elejére készül el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-07 18:05:12

Kosárlabda: Vereség az évindítón


ajánlott cikk főképe

2020-01-16 15:09:37

Nyolc edzőmeccs a Perutz programjában


ajánlott cikk főképe

2020-02-25 10:03:55

Karate diákolimpia: Három érem az országos elődöntőn


ajánlott cikk főképe

2020-01-12 14:31:38

Veszprém nyerte a jubileumi Pápa Kupát