Tartalékos Újpest, bizakodó Lombard


2011-07-15 21:26:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tartalékos Újpest, bizakodó Lombard főképe
Szombaton 20 órakor Oláh Gábor sípszavára megkezdi a 2011/2012-es labdarúgó szezont a Lombard Pápa. A mieink az elmúlt bajnokság hatodik helyezettjéhez, az Újpesthez látogatnak. Az eddig megrendezett nyolc találkozó közül az első hármat az Újpest nyert meg, a következő négy alkalommal a pápaiak örülhettek, legutóbb a Szusza Ferenc Stadionban ismét a Mészöly legénységhez került a három pont. Ami a mostani derbit illeti, a liláknál több, meghatározó játékos is kénytelen kihagyni a meccset, így az átalakult Lombard legalább egy megszerzett pontban bízhat. Egészségügyi okok miatt a vezetőedző nem számíthat a térdműtét utáni rehabilitációt végző Vermes Krisztiánra, Kiss Zoltánra és Remili Mohamedre. Litauszki Róbertet műtötték, aminek értelmében védőnknek legalább öt-hat hónapot kell kihagynia. Rubus Tamás lágyék-műtéte után egyelőre nem készülhet teljes intenzitással, de már futhat. Balajti Ádámnak még gipszet kell viselnie lábközépcsont-törése miatt. Kovács Dániel fokozatosan kapja a terhelést, és valószínűleg a B csapat felkészülési mérkőzésein lép először pályára. Barczi Dávid pedig a korábbi kihagyása miatt még nincs százszázalékos állapotban.

Mészöly Géza: -A sérülések sajnos a felkészülés alatt sem kerülték el a csapatot, az egyik edzőmérkőzésen például három játékost kellett lecserélnem húsz perc alatt sérülés miatt, ami miatt természetesen idegeskedtünk eleget, de ez is benne van a futballban. Majd a bajnokság fogja eldönteni, hogy milyen a csapatunk, de én bizakodó vagyok, mert a felkészülés alatt morálisan és játékban is sikerült mindent úgy végigcsinálnunk, ahogyan azt előre elterveztük. Pozitívum, hogy a játékoskeret nagy részét sikerült egyben tartani. Fehér Csabával kapcsolatosan el kell mondanom, hogy az első három fordulóban sajnos nem léphet pályára, miután négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, az utolsó előtti fordulóban, amelyből egy mérkőzést töltött le Hollandiában. Ez hatalmas veszteség számunkra.

Véber György: Mindig nagyon várom a bajnokság rajtát, az az igazi, nem a felkészülés. Lehetne mondani, hogy külön pikantériája a mostani nyitánynak, hogy a "hazai pályámon" kell kezdeni, de ezt félre kell tenni. A saját csapatommal szemben vegyes érzéseim vannak. A tavalyi szezonhoz képest igencsak megújult a keretünk, vérfrissítésre volt szükségünk. Ránézésre erősödtünk, nagyon komoly, minőségi labdarúgók érkeztek hozzánk, de mindössze két hétig tudtunk együtt dolgozni, így eltelhet három-négy forduló, mire ez a csapat a valós arcát megmutatja. Éppen ezért kíváncsian várom, hogy mire lesz képes holnap a csapat. Az elmúlt két évben vereséggel rajtoltunk, most jó lenne győzelemmel nyitni, ami hatalmas bravúr lenne a részünkről.

A várható összeállítások
Újpest: Balajcza - Szokol, Takács Z., Rubus, Pollák - Simon K., Egerszegi, Markovic, Balogh B. - Rajczi, Kabát
Lombard: Szűcs L. - Nagy S., Dlusztus, Totadze, Présinger - Farkas, Maric, Ganugrava - Lovrencsics, Puri

A Lombard idegenbeli győzelmére 4.60-szoros pénzt fizetnének, a találkozót a Sport Televízió élőben közvetíti.

(Az nb1.hu nyomán)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-11 10:31:17

Szakmai szeminárium a Pápai Küzdősport Centrumban


ajánlott cikk főképe

2020-02-01 15:24:30

Hasznos volt a 90 perc


ajánlott cikk főképe

2019-11-22 13:30:11

Két vereség után győzelem


ajánlott cikk főképe

2019-10-25 21:32:25

Világbajnokok a pápai légtáncosok