A Zabszalma együttes a Pegazus Parádén


2011-07-16 15:03:18  | cikk: Babos Petra  | 


A Zabszalma együttes a Pegazus Parádén főképe
2008 őszén, Zalaegerszegen alakult meg a Zabszalma együttes, akik a gyermekeket és családjukat szólítják meg sajátos, egyedi stílusukban. 
- 2008-ban három fővel alakultunk meg, jelenleg már 6 fővel működik az együttes. A mai koncerten második lemezünket, a Kalandáriumot mutatjuk be a pápai közönségnek. Mivel nyár van, ezért nyárhoz kapcsolódó, nyáridéző dalokat hoztunk a gyerekeknek.  A második lemezünkön Kovács András Ferenc erdélyi-magyar költő verses kiadványából válogattunk verseket és ezeket zenésítettük meg. A mai alkalom talán annyiban más és érdekes, hogy egyik tagunkat külföldi elfoglaltság miatt helyettesítjük, valamint fiam, Nyakas Félix trombitaszóval színesíti a közel egy órás műsort - mondta Nyakas Péter zenekarvezető.A gyermekkoncertet követően egy rövid szieszta következett.
14 órától a Hetet egy csapásra című zenés bábjátékot tekinthették meg a parádé résztvevői, majd nemesi hétpróbára invitálják a bátrabbakat. A 2011-es Pegazus Parádé Kaballó és a Csacsogányok interaktív zenés játékos koncertjével zárul az Esterházy-kastély udvarán.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-18 14:58:14

Csak az élelmiszerpiac működhet, jövő héten fertőtlenítik az óvodákat


ajánlott cikk főképe

2020-03-04 13:40:47

Pénz7 a Petőfiben


ajánlott cikk főképe

2020-04-08 15:27:32

Szigorú takarékossági intézkedésekről döntött a polgármester


ajánlott cikk főképe

2020-03-08 20:48:03

A legvidámabb ünnep a zsinagógában