A Kistérségi Társulás is élelmiszersegély csomagot oszt


2011-07-20 16:08:28  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A Kistérségi Társulás is élelmiszersegély csomagot oszt főképe
A Pápai Többcélú Kistérségi Társulás Munkaszervezetének Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálata ma és holnap tartós élelmiszersegélyt oszt a társuláshoz tartozó csatolt települések rászorulóinak, a kisnyugdíjasoknak és a létminimum alatt élők számára. - 31 település rászorulóinak osztunk ma élelmiszercsomagot, melyet a települések önkormányzatai vesznek át és osztanak majd szét. Az élelmiszersegély szétosztása a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet valamint a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal közös szervezésében történik évente két alkalommal. A mai napon összesen 2400 kg lisztet, 4000 kg rövid csőtésztát, 1350 kg omlós kekszet, 2235,6 kg étolajat és 329, 28 kg vitaminkészítményt osztunk ki közel 1000 családnak a kistérségben. Az egységnyi csomagok mennyisége természetesen az egy háztartásban élők számától függ - mondta Kulcsár-Molnár Mónika, a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás Munkaszervezete Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatának szakmai vezetője.Az élelmiszerosztás még holnap is tart 9 és 17 óra között, az Ipari Parkban, a Tarack utcában. 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-27 13:17:36

Megújul a víztorony tetőszigetelése


ajánlott cikk főképe

2020-02-12 21:33:09

Othello szeret és félt, Desdemona lázad, Jago manipulál


ajánlott cikk főképe

2020-01-31 19:02:12

Holnaptól változik a közlekedés rendje a Munkácsy-iskola előtt


ajánlott cikk főképe

2020-01-13 21:43:37

Egyirányú lesz a forgalom a Munkácsy-iskola előtt