Ajkán lépett pályára a Lombard II


2011-07-22 13:02:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A felkészülés második hetében lejátszotta első edzőmérkőzését a Lombard II. Az átalakulóban lévő harmadosztályú gárdánál hét játékos (Nyári, Peric, Füredi, Szabó, Borsos, Hajgató, Wéninger) már távozott, Kaszás Kornél pedig felkerült az első kerethez. Pótlásukra Markek Tamás, kapus Nagykanizsáról, Gyűrű László Újpestről érkezése biztos, illetve az eddig kölcsönben szereplő Horváth, Enyingi valamint Nemes visszatérése várható. A többieket saját nevelésű fiatalokkal igyekszik a vezetőedző pótolni. Az edzéseket az Ajka elleni edzőmeccsel szakították meg a fiúk, a találkozón 6-2-re győzött a hazai csapat.
Jól kezdett és jó első félidőt produkált a Lombard II. Csepregi révén már a 15. percben vezetést szereztek. A félidő végén két komoly hibát követtek el, aminek következménye egy tizenegyes és egy ziccer lett, amivel fordított a hazai csapat. A szünetben teljes „sort” cseréltek a pápaiak. Nemes révén egyenlítettek és több ígéretes helyzetük is volt, amik kimaradtak. Az Ajka előbb vezetést szerzett, majd az utolsó 10 percben felőrölte a fiatalokat.

Nagy Mihály: - Az eredmény ellenére nem nyújtottunk rossz teljesítményt. Az első félidőben a vezetésünk után három perc alatt követtünk el két hibát, amivel ellenfelünk fordított. A második félidőben kifejezetten tetszett, amit támadásban csináltunk, de ez kevésnek bizonyult, mert a hajrában védekezésben összecsuklottak fiataljaink.

Ajka – Lombard II  6 – 2 (2-1) G.: Major 3, Mihalecz 2 (egyet 11-esből), Pothárn, ill. Csepregi, Nemes

FC Ajka: Jánosa - Sallér, Subicz, Pákai, Gunther - Pothárn, Kovács Sz. (Boka), Hegyi, Szabó (Pavlitzky) - Mihalecz, Major (Vittman)

Lombard II, 1. félidő: Szíjjártó – Domján, Wéninger, Karácsony, Enyingi 2 – Gyűrű, Dóczi, Keresztes – Csepregi, Somogyi, Megyesi P.

Lombard II, 2. félidő: Szíjjártó – Fülöp, Németh M., Tóth M., Enyingi 1 – Czibula, Horváth T., Horváth Cs. – Nemes, Király, Páli

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


ajánlott cikk főképe

2020-02-29 18:38:38

Olimpiai érmesünk ismét Pápára látogatott


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:03:28

Sikeresen szerepelt az Eb-n Horváth Csanád