Példa a sikeres társadalmi felelősségvállalásra - összefogott a pénzintézet és az önkormányzat


2011-07-27 07:43:40  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Példa a sikeres társadalmi felelősségvállalásra - összefogott a pénzintézet és az önkormányzat főképe
A sikeres társadalmi felelősségvállalás szép példája valósult meg városunkban, amikor az Unicredit Bank pápai fiókja százezer forinttal támogatta - a város kezdeményezésére - két új pad állítását az Esterházy-kastély elé. A tegnap délutáni pad-avató ünnepségen Papp Csilla, az Unicredit Bank pápai fiókvezetője köszöntötte elsőként a szép számban megjelent érdeklődőket.
- A mai alkalom a második pad-avató ünnepségünk, az első két évvel ezelőtt a Március 15. téren volt. Szerencsére akkor is tudtunk virágtartókat és padokat venni a város, illetve a város lakói részére, most pedig az Esterházy-kastély elé került két pad.
Papp Csilla, aki több mint három éve vezeti a pápai bankfiókot, saját bevallása szerint, mindig arra törekedett, hogy a bank a város életébe minél jobban bele tudjon épülni. A fiókvezető kiemelte, szeretné, ha hagyományteremtő lenne a mai padavató ünnepség.
- Nem elég, ha csak üzletileg vagyunk jók, a környezetünk, az ügyfeleink akkor fognak igazán megbecsülni bennünket, ha valami nem elvártat is adunk nekik. Engedjék meg, hogy ez legyen a mai nap mottója és e gondolatok jegyében átadnám polgármester úrnak a padokat.
Dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntőjében a pénzintézet és az önkormányzat között létrejött összefogást magas minőségjelzővel illette.
- Most egy olyan rendezvényen vagyunk, ahol azt köszönjük meg, hogy százezer forint támogatást adott egy helyi pénzintézet ahhoz, hogy kicsit komfortosabb legyen a hamarosan elkészülő kastély környezete. Ez egyfajta magatartást, filozófiát mutat. Megköszönhetjük, hogy ez a pénzintézet bennünk, pápaiakban nemcsak ügyfeleket, betétest vagy adóst lát, illetve abban a világban, amikor a svájci frank árfolyamától borzongnak az adósok, a magyar és az európai pénzügyi világot látszólag kontrollálhatatlan folyamatok dúlják fel, akkor ezen túllépve azt az igényét jelenti be, hogy a város társadalmában jelen akar lenni és tenni akar a szebb miliőért - fogalmazott a polgármester.
A Pegazus Színház rövid, de annál tartalmasabb műsora után szinte azonnal birtokba vették az új utcabútorokat tulajdonosai, azaz a város lakói.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-02 09:46:11

A járványügyi helyzet kezeléséről egyeztettek


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 20:15:43

dretgy.hu


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 18:47:36

Nem fogad látogatókat a múzeum, a könyvtár, a JMSZK, az Esterházy-kastély és a Várkertfürdő


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 14:13:35

Már az első napon találtak leleteket - Megkezdődött a régészeti próbafeltárás