Napközis tábor az Erkelben


2011-07-29 10:05:29  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra, Ludvig  | 


Napközis tábor az Erkelben  főképe
Több mint nyolcvan diák vesz részt az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat immár hagyományos nyári napközis táborában július 25. és augusztus 5. között. A hetedik alkalommal megrendezett táborba a leendő elsős diákokat és az alsó tagozatosokat várták az iskola tanárai, tanítói. 
- Februárban elkezdtük szervezni a tábort, felmértük a szülői igényeket, májusig lehetett rá jelentkezni. A célunk elsősorban az volt, hogy tanulóink nyári szünetébe színes, közösségi élményt vigyünk változatos szabadidős tevékenységekkel a tábor 10 napján, valamint a leendő elsősöknek lehetőséget biztosítsunk az iskola és a tanítók, tanárok megismerésére, az iskola épületében való tájékozódásra, tanulótársaikkal való játékra, azaz az erkeles életbe belekóstolhatnak már az iskolakezdés előtt - mondta Ludvig Andrea szabadidő szervező.
A július 25-én kezdődött táborban rengeteg program várt a gyerekekre: arcfestés tette az első napjukat különlegesebbé. Többek között jártak a tűzoltóságon, a Kékfestő Múzeumban és a Református Gyűjteményben is. Természetesen minden nap sportoltak a diákok, sorversenyeztek, énekeltek, számítógépes játékokkal ismerkedtek, virágot fontak vesszőből, viaszgyertyát csavartak. Növényeket gondoztak, szemetet szedtek az intézmény körül, amely a környezettudatos nevelésük és az iskolájukért való összefogás, közösségi munka követendő példája. Rengeteg kacagás, vidám órák és csodás gyermekmunkák a bizonyítékai annak, hogy mindenki kitűnően érezte magát a hét valamennyi napján! 
Csütörtökön „víz világa délutánt” tartottak, vagyis kavicsot festettek, szappanbuborékot fújtak, palackpostán üzenetet készítettek és természetesen felelevenítették a víz szerepét az életünkben, miközben odakint zuhogott az eső. A hét zárásaként meglepetés tortát kapott a legjobban szereplő csapat, és az egész közösség. Pénteken Veszprémbe, az állatkertbe kirándulnak a résztvevők. A szülők és az érdeklődők a tábor életébe folyamatosan betekintést nyerhetnek a www.erkesuli.hu-n található galériában lévő nyári tábor fotóinak segítségével.A tábor a jövő héten is folytatódik a gyermekek és szüleik örömére!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-10 21:02:23

Megújult egy öreghegyi kereszt


ajánlott cikk főképe

2019-06-02 23:46:38

Elindultam szép hazámból...


ajánlott cikk főképe

2019-07-15 23:11:16

Jótékonysági koncert a ferences templom javára


ajánlott cikk főképe

2019-05-20 17:43:33

Az internetes vetélkedő legjobban szereplőit díjazták


PÁPA időjárás