Országos military bajnokság Pápán


2011-07-29 14:57:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Országos military bajnokság Pápán főképe
A díjlovaglással kezdetét vette a lovasiskolában a háromnapos military bajnokság. Az ország minden olyan részéből érkeztek lovasok, ahol a military sporttal foglalkoznak, a résztvevők között Nagy Zsuzsanna személyében pápai indulóval is találkozhatunk.
- Zsuzsanna néhány hete Nagykanizsán versenyt nyert, hazai közegben B kategóriában most is az esélyes között tartjuk számon, bízom benne, hogy meg tudja ismételni korábbi teljesítményét- mondta Kocsis László, a Pápai Lovasiskola üzemeltetője. A verseny az ifjúsági lovasoknak valamint az utánpótlás lovaknak országos bajnokság, az amatőr lovasoknak, előkezdő lovaknak, kezdő lovaknak minősítő forduló is egyben. Bízom benne, hogy az időjárás kegyeibe fogad minket és a verseny ideális körülmények között zajlik le.
Az OB holnap Attyapusztán a terepversennyel folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:52:33

Vége a kosárlabda-szezonnak


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 20:46:41

Ismét edzésbe álltak


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 16:49:08

Több mint 32 millió forint jut sporttámogatásra


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség