Augusztus 8-tól kékfestő tábor - még várják a jelentkezőket


2011-08-01 14:36:56  | cikk: Babos Petra  | 


Augusztus 8-tól kékfestő tábor - még várják a jelentkezőket főképe
A pápai Kékfestő Múzeum két turnusban szervez idén nyári, hagyományőrző tábort, augusztus 8-tól 13-ig, illetve augusztus 22-től 27-ig. Az egyhetes program során, melyre 6 éves kortól bárki jelentkezhet, a résztvevők megismerkedhetnek a kékfestés rejtelmeivel, valamint a Kékfestő Múzeum kiállítási és gyűjteményi anyagával, textíliát festhetnek, agyagozhatnak és batikolhatnak is Fekete Gábor rajztanár, táborvezető segítségével. Mindkét szombaton a tábor zárásaként a gyerekek által készített tárgyakból kiállítás nyílik. Az egész napos foglalkozások reggel 8 órától 17 óráig tartanak majd, a részvételi díj 11.000 forint, amely tartalmazza a napi egyszeri meleg étkezést is. A Kerek-Perec elnevezésű táborba még várják a jelentkezőket a 06-89-324-390-es telefonszámon vagy személyesen a Kékfestő Múzeumban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-09 17:57:38

Nőtt a házasságkötések és a gyermekszületések száma Pápán 2019-ben


ajánlott cikk főképe

2020-03-06 15:54:13

Elkészült a város idei rendezvénynaptára - Sok program várja a pápaiakat


ajánlott cikk főképe

2020-04-27 12:12:43

Fertőtlenítették a pápai idősotthonokat


ajánlott cikk főképe

2020-01-20 23:51:50

Megkezdődött az ökumenikus imahét