OTP Bank Liga: A Kaposvár következik


2011-08-02 15:49:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szombaton 19 órától a Kaposvári Rákóczi csapatával néz farkasszemet a Lombard Pápa. Sisa Tibor csapata a bajnokságban már megérezte a győzelem, a döntetlen és a vereség ízét is, eddigi négy pontjuk a nyolcadik helyhez elegendő. Masszív csapat a Rákóczi, jelzi ezt az is, hogy legutóbb 2-0 arányban magabiztosan győzték le a bajnok Videoton együttesét. Ahogy mindig, most is arra kérjük Olvasóinkat, tippeljék meg a hétvégi derbi végkimenetelét. Szavazni az oldal jobb oldalán lehet.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-13 14:04:04

60 kilométer hat óra alatt


ajánlott cikk főképe

2019-09-11 11:40:55

Vízparti közönségtalálkozó


ajánlott cikk főképe

2019-08-12 16:17:40

Világbajnokságra készül Gelencsér Róbert


ajánlott cikk főképe

2019-05-28 12:34:19

Izgalmasan alakul a kispályás bajnokság


PÁPA időjárás