Előkerültek a Mozi régi homlokzatának egykor befalazott nyílásai


2011-08-02 19:35:05  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Babos Petra  | 


Előkerültek a Mozi régi homlokzatának egykor befalazott nyílásai  főképe
A kivitelező cég munkásai a múlt héten végeztek a Mozi régi homlokzatának lebontásával és előkerültek a régi homlokzat jellegzetes, egykor befalazott nyílásai. Most elsősorban azok kibontásán, és helyreállításán dolgoznak a szakemberek - tudtuk meg Németh Csabától, a kivitelező Városfejlesztő Kft. műszaki munkatársától.
- A homlokzati falon régen volt egy ráfalazás, azt már visszabontottuk és jelenleg kívül, a régi párkányok visszaállításán dolgoznak a munkatársaim. Belül szerkezetileg már az új lépcsőház is elkészült, miután a régit elbontottuk, most a gépészeti szerelések valamint a vakolási munkák kezdődnek. A homlokzati, földszinti nyílászárók kialakítása átalakult, így három ajtó kerül visszaállításra, továbbá egy, a mozgáskorlátozottak számára létesített mosdó kialakításán dolgozunk - összegezte a munkafolyamatokat a szakember.
A szebb napokat is látott épület felújításának határideje augusztus végén lejár, de Németh Csaba úgy véli, vállalható a tempó, és időre végezni fognak a Mozi rekonstrukciós munkáival.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-15 15:16:28

Emlékjelet avattak Huszár János tiszteletére


ajánlott cikk főképe

2019-07-04 15:41:40

Megérkeztek a voluták a kastélykerítésre


ajánlott cikk főképe

2019-07-01 09:28:23

Megkezdődött a Korvin-Korona csomópont átépítése


ajánlott cikk főképe

2019-05-16 21:17:43

Szent II. János Pál pápa ábrázolása bélyegeken


PÁPA időjárás