Ligakupa: Az A csoportba került a Lombard Pápa


2011-08-03 11:15:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága ma délelőtt nyilvánosságra hozta a 2011–2012-es Ligakupa csoportbeosztását. A húsz csapatos sorozat részvetői öt négyes csoportba kerültek, a beosztásnál fontos szempont volt a földrajzi fekvés. A sorozat augusztus 31-én kezdődik, a döntőt április 18-án rendezik meg. A csoportkör játéknapjai: augusztus 31., szeptember 7., október 5., október 12., november 9., november 16. A Lombard Pápát az A csoportba sorsolták, a mieink a Győrrel, a Haladással és a Zalaegerszeggel mérkőznek meg a továbbjutásért.

A csoportbeosztás:

A csoport: Lombard Pápa, Győri ETO FC, Haladás, ZTE FC

B csoport: BFC Siófok, Ferencvárosi TC, Kaposvári Rákóczi, Pécsi MFC

C csoport: Videoton FC, Gyirmót FC, Budapest Honvéd, MTK Budapest

D csoport: Kecskeméti TE-Ereco, Újpest FC, MVM Paks, Szolnoki MÁV FC

E csoport: DVTK, DVSC-TEVA, Mezőkövesd-Zsóry, Vasas-Híd

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-02 14:41:24

Legyőzte a listavezetőt a Concordia Motax KC Pápa


ajánlott cikk főképe

2019-08-09 10:26:26

Megyei rangadó vár a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2019-10-09 10:44:11

Döntetlen hazai pályán


ajánlott cikk főképe

2019-10-07 19:14:52

Az M4 Sport képernyőjén a Perutz FC


PÁPA időjárás