A nap videója: A repülő amerikai


2011-08-03 12:42:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A bukaresti junior birkózó-világbajnokság negyeddöntőjében a 66 kilós kötöttfogású Ellis Coleman az iráni Mehdi Zeidvand ellen küzdött, és sosem látott technikával csinált rajta pontot. Az iráni már 5-0-ra vezetett, amikor Coleman egy hihetetlen húzással indított akciót: a bíró jelzése után egyszerűen átszaltózta ellenfelét, aki védekezni sem tudott meglepetésében. Az amerikai ha már megcsinálta az újszerű mögékerülést, rögtön el is dobta ellenfelét, akciójáért három pontot kapott. Coleman végül a harmadik menetben nyerni tudott, de az elődöntőben kikapott. A zseniális dobást repülő mókus cselnek nevezték el a neten.

Íme a videó!

 

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-30 06:59:26

Három érmet szerzett Gelencsér Róbert


ajánlott cikk főképe

2019-07-30 20:29:34

25 érmet szereztek az év első felében a légtornászok


ajánlott cikk főképe

2019-08-13 14:04:04

60 kilométer hat óra alatt


ajánlott cikk főképe

2019-09-19 14:39:39

A feljutást tűzte ki a Bakonyerdő Pápa


PÁPA időjárás