Köszönetet mondtak a tomajiak


2011-08-03 18:33:38  | cikk: HuHa  | 


Badacsonytomaj tűzoltóparancsnoka levélben köszönte meg Pápa város Önkormányzatának, hogy a Művészetek Völgye elnevezésű programsorozat idején a pápai kollégák egy vízszállító járművel segítették a rendezvény zavartalan lebonyolítását. A badacsonytomaji tűzoltóság a többnapos program fokozott biztonsága érdekében kérte fel Pápa Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságát, hogy egy vízszállító járművet - a tomajiak illetékességi területén zajló programsorozat idejére -Badacsonytomaj állomáshelyen készenlétben tartsanak. A pápaiak eleget tettek a kérésnek, ezt köszönte meg levelében Segesdi Ferenc tűzoltó alezredes – tájékoztatta hírportálunkat Révész András sajtóreferens.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-27 22:21:51

Amerikai parancsnok követi a norvégot a Nehéz Légiszállító Ezred élén


ajánlott cikk főképe

2019-08-28 12:01:19

Aszfaltozzák a Korvin-Korona utcai körforgalmat


ajánlott cikk főképe

2019-07-06 21:38:24

Falunapi mulatság Kéttornyúlakon


ajánlott cikk főképe

2019-07-11 23:39:05

Népdaltanítás és közös tánc a Fő téren


PÁPA időjárás