Bárányos kegyvesztett: Felfüggesztették


2011-08-05 13:48:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tovább bonyolódik a "Bárányos-ügy". Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Lombard Pápától nyáron a Vasashoz szerződött középpályás nemrég kritizálta a szakmai stábot, mert a Roma ellen és a Honvéd elleni bajnokin is a vártnál jóval kevesebb szereplési lehetőséget kapott. A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB I jelenlegi sereghajtójának vezetősége felfüggesztette Bárányos Zsoltot a szerdai nyilatkozata miatt.
- Nem akarok kibújni a kérdés elől, de jelenleg nem tudok válaszolni, hogy Bárányos játszik-e hétvégén - mondta Komjáti András, az angyalföldiek vezetőedzője. A sajtóból értesültem a felfüggesztéséről, még nem volt alkalmam egyeztetni a klubvezetőkkel. Egyelőre tehát kérdés, hogy Bárányos játszhat-e a Haladás elleni létfontosságú bajnokin...  
Annyi bizonyos, az elmúlt bajnokság egyik legmeghatározóbb pápai játékosa jóval nagyobb megbecsülést érdemelne a Vasas előljáróitól.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-09 21:34:06

Megkezdte a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 16:49:08

Több mint 32 millió forint jut sporttámogatásra


ajánlott cikk főképe

2020-02-07 13:58:04

Lovas elismerések


ajánlott cikk főképe

2020-02-03 21:13:56

Tornagyőztes az U9