Magyar Kupa: Továbbjutott a Lombard II


2011-08-08 10:03:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A kupasorozat első körében Nagy Mihály csapata a Győr-Moson-Sopron megyei Tápra látogatott. A pápaiak vezetőedzője úgy tekintett a találkozóra, mint a bajnokságra való felkészülés főpróbájára. A mieink a Markek – Kiss T., Megyesi R., Karácsony, Enyingi – Csepregi, Dóczi, Grőber, Megyesi P. – Nemes, Somogyi összeállításban kezdtek, csereként Nagy Mihály Némethet, Pálit és Kalmárt is szerepeltette. Az első perctől kezdve nagy fölényben játszott a vendég csapat és rengeteg helyzetet dolgoztak ki, amikből ötöt kihasználtak.

Nagy Mihály: Kifejezetten jó teljesítményt nyújtottunk, elégedett vagyok az egész csapattal,  de nagyon sok helyzetet rontottunk el, ami bosszantó.

Táp – Lombard Pápa II  0-5 (0-1) Gól: Nemes 2, Kalmár 2, Karácsony

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-07 16:06:22

Május 10-én ismét együtt mozdulhat a város


ajánlott cikk főképe

2019-06-13 18:04:35

Túlélőfutás: A hőséggel és az akadályokkal is megküzdöttek


ajánlott cikk főképe

2019-08-29 10:59:19

Strandkézilabda egyesület alakult


ajánlott cikk főképe

2019-07-18 20:42:03

Megyei első osztály és diákolimpia - sokat dolgoznak a Vasas teniszezői


PÁPA időjárás