Kerek-perec tábor kicsiknek és nagyoknak


2011-08-08 17:17:07  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Kerek-perec tábor kicsiknek és nagyoknak főképe
Nyolcadik alkalommal rendezi meg a pápai Kékfestő Múzeum a Kerek-perec elnevezésű nyári hagyományőrző tábort.
A tábor idén két turnusban, augusztus 8. és 12. között, valamint augusztus 22. és 26. között bonyolítják le a Kékfestő Múzeumban. Az egyhetes program során - melyre negyedik osztályos kortól bárki jelentkezhetett - a résztvevők megismerkedhetnek a kékfestés titkaival valamint a Kékfestő Múzeum kiállítási és gyűjteményi anyagával, textíliát festhetnek, agyagozhatnak, nemezelhetnek és batikolhatnak is.

- A tábor 13 fővel indult ma reggel. A résztvevők részletesen megismerkednek a kihalóban lévő kékfestés fortélyaival, a hagyományos és a direkt mintázással. Az utóbbival készült tárgyakat haza is vihetik a gyerekek. A nyári tábor szombaton délután a gyerekek által készített tárgyakból összeállított kiállítással zárul - mondta Méri Edina múzeumigazgató.

Az augusztus 22-én induló táborba még várják a jelentkezőket, érdeklődni lehet a Kékfestő Múzeumban vagy a 89-324-390-es telefonszámon.
Az ötnapos tábor reggel nyolc órától délután ötig tart. 
A részvételi díj 11.000 Ft, amely tartalmazza az ebéd árát is.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-17 08:51:00

Minden jó, ha a vége is jó - Fergeteges zárás a Játékfesztiválon


ajánlott cikk főképe

2019-09-02 22:04:29

Becsengettek


ajánlott cikk főképe

2019-09-11 19:38:58

Feltették a felújított toronysisakot a Szent József Kápolnára


ajánlott cikk főképe

2019-08-18 08:12:23

Pápai Hősök Napja 2019.


PÁPA időjárás