Rajnay az NB III-ban


2011-08-09 10:11:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Rajnay az NB III-ban főképe
A harmadosztály Duna csoportjában szereplő Újbuda labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Rajnay Attila, aki a tavasszal még az NB I-es Lombard Pápa együttesben futballozott – adta hírül az nso.hu. A 32 éves balhátvéd nyáron távozott, miután a szakmai stáb nem tartott rá igényt. Ugyancsak jó hír még Újbudáról, hogy itt lép majd pályára az ősszel Varga Dániel, aki az élvonalban a Vasas és a Lombard Pápa labdarúgója volt, legutóbb az NB II-es Budaörsöt erősítette.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-18 15:44:45

Női U17-es Európa-bajnoki selejtező mérkőzés Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-06-02 13:32:40

Nem sikerült győzelemmel búcsúzni


ajánlott cikk főképe

2019-07-16 17:30:55

Tíz érem a dobókörből


ajánlott cikk főképe

2019-03-20 09:47:22

Speciális Olimpia Nyári Világjátékok: Aranyérmes a magyar labdarúgó válogatott


PÁPA időjárás