Kátyúzás lassítja a közlekedést a Gróf úton


2011-08-09 14:54:49  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Kátyúzás lassítja a közlekedést a Gróf úton főképe
Folyamatosan kátyúzási munkálatokra számíthatnak az autósok a következő hetekben a város több útján is - mondta el kérdésünkre Bánhidi László, a Városgondnokság vezetője. Pápa Város Önkormányzata rendszeresen ellenőrzi az utak állapotát, ahol szükség van a javításra, ott elvégzik a munkát, de elsősorban a forgalmasabb utakon dolgoznak.
Az önkormányzat a pótköltségvetésből eddig 10 millió forintot különített el az utak javítására, s most egy újabb jelentős összeget bocsátott a Városgondnokság rendelkezésére a munka folytatására.
- Jelenleg 7 millió forint áll rendelkezésre kátyúzási munkálatokra, a munkákat folyamatosan végzi a kivitelező, elsőként a nagyobb forgalmú főútvonalakon, majd az alsóbbrendű mellék- és bevezető utakon végzik el a szükséges javításokat - mondta Bánhidi László.
Ma reggel a Gróf úton kezdődtek kátyúzási munkák, amely 30 km/h sebességkorlátozással és a forgalomban átmeneti fennakadásokkal jár.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-05 21:34:20

Semmelweis-nap új köntösben


ajánlott cikk főképe

2019-06-03 02:41:02

Újra felszentelték a hősi emlékművet


ajánlott cikk főképe

2019-10-07 22:17:33

Választási gyűlést tartott az ellenzéki Hatpárti Választási Együttműködés


ajánlott cikk főképe

2019-07-15 12:12:30

Megérkezett Kínába a városi delegáció


PÁPA időjárás