Kisorsolták a barokk kvíz öt nyertesét


2011-08-12 17:39:03  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Kisorsolták a barokk kvíz öt nyertesét főképe
Július 13-tól az Esterházy-kastély játékra hívta a látogatókat, melynek során minden felnőtt vendég egy háromkérdéses barokk kvízjátékban vehet részt. A mindössze három egyszerű kérdésre a helyes válaszokat a tárlatvezetés alatt tudhatják meg a látogatók.
A kvízjáték első fordulójának nyerteseit ma délután sorsolta ki Mészárosné Varga Veronika intézményvezető, aki a Vörös-szalonban öt szerencsés vendég nevét húzta ki. A nyertesek pólót, bögrét, Pápa könyvet vagy esernyőt tudhatnak magukénak a kastély ajándékboltjából.
A szerencséseket email-ben értesítik majd.

A kvízjátékban továbbra is várják a helyes megfejtéseket. A válaszlapot a pénztárnál elhelyezett ládába kell bedobni.
A következő sorsolás szeptember 12-én lesz. 
Nyertesek:
Kereszt Alina
Fekete Gyula
Bernáthyné Sigray Ilona
Kerekes Anita
Szadai László

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-15 22:38:40

Új járda a Gróf úton


ajánlott cikk főképe

2019-09-30 22:27:55

Szombaton múzeumi fesztivál


ajánlott cikk főképe

2019-07-03 07:06:22

Kreatív tábor a természetes anyagok jegyében


ajánlott cikk főképe

2019-06-30 22:30:49

Máltai ifjúsági önkéntes tábor


PÁPA időjárás