Mészöly és Komjáti után Prukner is távozik


2011-08-16 13:19:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Mészöly és Komjáti után Prukner is távozik főképe
Lemondott posztjáról a Ferencváros labdarúgócsapatánál a vezetőedzői feladatokat szakmai igazgatóként ellátó Prukner László – adta hírül az nso.hu. Az FTC MTI-hez elküldött mai közleményéből kiderül, a szakember hétfő este négyszemközti beszélgetés keretében ajánlotta fel lemondását Kubatov Gábornak, az FTC elnökének és Orosz Pálnak, az FTC Zrt. vezérigazgatójának, s ezt a két vezető elfogadta. Az 50 éves Prukner tavaly júniusban vette át a Ferencváros irányítását, s az előző idényben bajnoki bronzérmet nyert a csapattal. A zöld-fehérek a labdarúgó NB I 2011–2012-es szezonjában öt forduló után két szerzett ponttal a 13. helyen állnak a tabellán.
Prukner László a harmadik menesztett szakember az idei szezonban, augusztus 10-én Újpestről Mészöly Géza távozott, helyét Zoran Szpisljak vette át, augusztus 15-én a Vasas-Híd vezetősége Marijan Vlakot nevezte ki Komjáti András helyére.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-16 17:03:02

Családi napot tartott a Pápai Judo Akadémia


ajánlott cikk főképe

2019-10-15 12:25:13

Nehéz kezdés után magabiztos győzelem


ajánlott cikk főképe

2019-10-09 10:44:11

Döntetlen hazai pályán


ajánlott cikk főképe

2019-07-27 16:33:29

Súlyos sérülést szenvedett Kaposváron a Perutz kapusa (Frissítve)


PÁPA időjárás