Indul az NB III-as bajnokság


2011-08-20 11:53:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vasárnap a tavalyi bajnokság negyedik helyezettjének otthonában megkezdi a küzdelmeket a Lombard II. A Mosonmagyaróvár ellen nem számíthat könnyű 90 percre a pápai gárda, mely jelentősen átalakult a nyár folyamán. A téli négy távozót nyáron újabb nyolc követte, Nyári, Peric, Hajgató, Füredi, Szabó, Borsos, Wéninger, Palkó eligazolt, Kaszás Kornél pedig felkerült a felnőtt csapatba. Az érkezők névsora jóval rövidebb, Markek Tamás Nagykanizsáról, Fülöp Benjamin Várpalotáról, Gyürü László Újpestről tette át székhelyét Pápára, valamint két saját nevelésű játékos került vissza a klubhoz, Németh Máté és Nemes Milán személyében. Rajtuk kívül Kiss Tamás, Somogyi Richárd és Páli Márk került fel a csapathoz. A kedvezőtlen előjelek ellenére az MTE ellen a csapat vezetőedzője, Nagy Mihály három pontot remél.
- A csoport egyik legerősebb csapatához utazunk, de legalábbis ők produkálják az egyik legerősebb támadójátékot. Nagyon nehéz dolgunk lesz, de becsülettel felkészültünk és remélem, hogy három ponttal jövünk haza. Karácsony beteg, Markek sérült, Kiss eltiltott, Horváthnak pedig még nincsenek rendben a papírjai. Az összeállítás csak a felnőtt mérkőzés után derül ki.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-18 14:44:33

A második félidőben fordított a Győr


ajánlott cikk főképe

2020-02-04 16:03:02

Tollaslabda: Területi diákolimpia


ajánlott cikk főképe

2020-02-15 13:32:19

Újabb sokgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 14:53:35

1500 táncos, 400 produkció