Döntetlennel kezdte az idei szezont a Lombard II


2011-08-21 19:17:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A tavalyi NB III-as bajnokság negyedik helyezettjének otthonában 1-1-es döntetlent játszott a Lombard II. A pápaiak Mosonmagyaróváron a Kovács, Domján, Megyesi R., Karácsony, Enyingi, Dóczi, Gyürü (’67 Grőber), Somogyi, Csepregi, Páli (’76 Németh), Megyesi P. (’53 Nemes) összetételben szerepeltek. Kitűnően kezdtek a vendégek, nyomás alatt tartották a hazaiakat és meg is szerezték a vezetést. Enyingi bedobását Megyesi P. fejelte tovább és Csepregi a kapust megelőzve fejelt a hálóba. Tovább támadott a Lombard II és sorban alakították ki a helyzeteket, de nem sikerült újból a kapuba találni. A második félidőben teljesen kitámadott az MTE, így a Lombard II sorban vezette a létszámfölényes támadásokat, de mindent elrontottak, majd a játékvezető könyörült meg a hazaiakon, amikor Nemes ziccerben történt buktatása után a 11-es és a kiállítás is elmaradt. A 88. percben egy szöglet utáni kavarodásban Schmatovich fejelte a kapuba a labdát. A második félidőben a hazaiak mindent elkövetett az egyenlítésért, ami sikerült is.

Nagy Mihály: Nagyon csalódott vagyok, mert kitűnő teljesítményt nyújtottunk és amíg az erő tartott simán el kellett volna „rendeznünk” a mérkőzést. Öt olyan játékos játszott, akik különböző okok miatt nincsenek tökéletes erőállapotban és ez a hajrában kiütközött. Pozitív viszont, hogy kilenc saját nevelésű játékos lépett ma pályára.

A mieink augusztus 28-án 16:30-tól Répcelakot fogadják.

További eredmények:
Várpalota – Balatonfüred 1-4
Csorna – Sárvár 3-1
Répcelak – Körmend 2-4
Csákvár – Hévíz 2-1
Haladás II – ZTE II 4-1
Mór – NTE 1866 0-0

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-12 09:48:00

Az újoncnál kezd a Perutz


ajánlott cikk főképe

2019-08-13 14:04:04

60 kilométer hat óra alatt


ajánlott cikk főképe

2019-09-22 17:25:32

Továbbjutott a Perutz a kupában


ajánlott cikk főképe

2019-09-19 14:39:39

A feljutást tűzte ki a Bakonyerdő Pápa


PÁPA időjárás