Szeptembertől teljesen lezárják a Fő teret


2011-08-25 10:28:51  | cikk: mo  | 


Szeptembertől teljesen lezárják a Fő teret  főképe
A régészeti feltárás jól halad a Fő téren. A Fő utca és a Korvin utca között, a közműsávon már végeztek is a régészek a munkával. Eddig a Fő térre korlátozottan be lehetett hajtani, a további kivitelezési munkálatok azonban azt indokolják, hogy a Fő teret teljes mértékben elzárják a forgalom elől. Szeptember elsejétől sem a Korvin utca felől, sem a Szent István út felől nem lehet behajtani a Fő térre – számolt be a közeljövőben életbe lépő korlátozásokról Vörös László, a kivitelező cég vezetője. Vörös László megjegyezte, természetesen az ottlakókra és az árufeltöltés céljából a Fő térre közlekedőkre nem vonatkozik a korlátozás. A Boroszlán Zrt. vezetője elmondta, a lezárásra azért van szükség, mivel a kivitelezés további szakaszai érinteni fogják a Korvin utca-Fő tér valamint a Szent István utca-Fő tér csomópontokat.
Vörös László hozzátette, a közműépítési munkák előrehaladtával – várhatóan szeptember közepén – szükség lesz a Fő tér-Szent István út-Gróf út csomópont lezárására, ezért a Tókertből ezen az útvonalon közlekedni nem lehet – vázolta a terveket a kivitelező cég vezetője.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-27 10:48:03

Családi fotóalbum - Kerecsényi Zoltán


ajánlott cikk főképe

2019-09-21 19:58:06

Gyurátz Ifjúsági Nap


ajánlott cikk főképe

2019-08-01 15:51:04

Közösen a városért - dr. Áldozó Tamás a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje (frissítve)


ajánlott cikk főképe

2019-08-22 21:22:04

Augusztus 24-től gyűjti az aláírásokat az ellenzéki együttműködés


PÁPA időjárás