Az NB III-ban is elkezdték


2011-08-25 13:21:50  | cikk:  | 


Az NB III-ban is elkezdték főképe
Döntetlennel kezdett a labdarúgó NB III-ban a Lombard Pápa Termál FC II csapata. Az 1. fordulóban Mosonmagyaróváron 1-1-es eredmény született, de Nagy Mihály ezzel nem volt elégedett.
„Nagyon csalódott vagyok, mert kitűnő teljesítményt nyújtottunk. Öt olyan játékos játszott, akik különböző okok miatt nincsenek tökéletes erőállapotban és ez a hajrában kiütközött. Pozitív viszont, hogy kilenc saját nevelésű játékos lépett pályára.” - így vélekedett a MOTIM elleni 90 perc után a Lombard II edzője. A Kovács – Domján, Megyesi R., Karácsony, Enyingi – Csepregi, Dóczi, Gyürü (Grőber), Páli (Németh M.), - Somogyi, Megyesi P. (Nemes) összeállítású Lombard kitűnően kezdett, folyamatos nyomás alatt tartották a hazaiakat és a vezetést is megszerezték: Enyingi bedobását Megyesi P. fejelte tovább és Csepregi a kapust megelőzve fejelt a hálóba. Az újabb helyzeteket viszont nem sikerült értékesíteni, még úgy sem, hogy a MOTIM  a II. félidőben kitámadott, s a Lombard sorra vezethette a létszámfölényes támadásokat. Játékvezetői döntés is hozzájárult a változatlan eredményhez: Nemes ziccerben történt buktatása után a 11-es és a kiállítás is elmaradt. A 88. percben egy szöglet utáni kavarodásban Smatovich talált a kapuba, ezzel egyenlítettek az óváriak. A végeredmény Motim – Lombard II Pápa  1-1 (0-1). A hétvégi fordulóban Répcelakot fogadja a Lombard, „az erőszakos, jól védekező, rutinos játékosokból álló csapatot le akarjuk győzni” – mondta Nagy Mihály.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-19 16:46:56

Nyárádra került a Takácsi kupa


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 20:37:28

Kettős PELC siker


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 15:46:26

Hosszabbításban győzte le a listavezetőt a Concordia Motax KC


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:46:22

A Perutzba vágyik a PELC fiatalja