Új játékost igazolt a Lombard


2011-08-27 11:12:39  | cikk:  | 


Új játékost igazolt a Lombard  főképe
A péntek esti edzésen már a csapattal készült a Lombard Pápa Termál FC friss igazolása, az MTK-ban nevelkedett Rodenbücher István. A 27 éves védőjátékos a Ferencvárostól érkezett Pápára, s amennyiben Véber György úgy dönt, a ma esti Pécs elleni találkozón is pályára léphet. Véber egyébként Dlusztus és Puri mellett Maricsra sem számíthat, utóbbi játékára a csütörtöki orvosi konzílium mondta ki a nemet. Quintero viszont meggyógyult. A Lombard ma délben indul Pécsre, a közös ebédet követően - egy siófoki kitérővel megszakítva - 3 és fél órás autóbusz-út vár a csapatra. A mérkőzés 19 órakor kezdődik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-16 11:39:52

Egyéni csúcsokat futottak


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 10:44:42

Vége a diákolimpia idénynek


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 10:47:30

Virtuális futás a koraszülöttekért


ajánlott cikk főképe

2020-08-13 17:50:33

Bronzéremmel tért vissza Ferenczi Balázs