„Érezzétek jól magatokat! Legyen otthonotok a Tarczy!”


2011-08-31 20:23:56  | cikk: Tóth Tamara  | 


„Érezzétek jól magatokat! Legyen otthonotok a Tarczy!” főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában is becsengettek ma délután. Az iskola udvarán tartott évnyitón részt vett Keith Boone ezredes is, a Nehéz Légiszállító Ezred új parancsnoka és felesége Leslie Boone, továbbá Szalainé Tihanyi Andrea, a szülői munkaközösség elnöke, Gabriella Gavrila, a külföldi szülői munkaközösség vezetője, mediátor valamint Anne Vedin a svéd, Cecilia Magnusson a norvég és Paola Dikmans a holland szülők képviselői. A rövid műsor után a nyolcadikos tanulók köszöntötték az elsősöket, majd Venczel Csaba igazgató mondott tanévnyitó beszédet.
– Gyorsan eltelt a nyár. Remélem, mindenki hasznosan töltötte, táborozással, nyaralással, barátok közt és pár hete talán a gyengébb eredménnyel teljesített tantárgyak tankönyvei is előkerültek. Kollégáim is kipihenték az elmúlt tanév fáradalmait. Külön köszöntöm új diákjainkat, köztük az elsősöket. Érezzétek jól magatokat! Legyen otthonotok a Tarczy! Sok örömöt és sikert kívánok nektek! Arra törekszünk, hogy megtanítsunk titeket arra, hogy miképp ismerhetitek ki magatokat a világban, miképp tehetitek azt szebbé, jobbá - fogalmazott Venczel Csaba.
Az iskola idén az új tanévet nemcsak új diákokkal kezdi. Szarvas Lászlóné mellett új tanár érkezett az intézménybe az Egyesült Államokból Marielle Emond, Daniel Tirell, Tracey Adams és Lindsay Jackson személyében. A 2011/12-es tanévben újra a Tarczyban tanít Gunnel Fors Svédországból, Viktor Rooneberg és Torhild Skotheim Norvégiából továbbá Anne Berg és Ron Laven Hollandiából.
A Tarczy Lajos Általános Iskolában holnap 639 tanuló kezdi meg a tudásban, sikerben és eredményekben gazdag 2011/2012-es tanévet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet PÁPA időjárás