Lombard II siker Csornán (Frissítve)


2011-09-03 19:50:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bravúros győzelmet aratott a Lombard II az NB III-as bajnokság 3. fordulójában. Nagy Mihály csapata a listavezető Csorna otthonában lépett pályára, ahol Domján, Csepregi, Szabó Zoltán és Jakab öngóljával 4-2-re legyőzték Varga Péter eddig makulátlan mérleggel rendelkező együttesét. A mieink a Kovács – Domján, Megyesi R.,Horváth T.(Enyingi 65'), Kaszás (Páli 46') Gyürü, Szabó Z.(Gröber 68'), Somogyi, Németh M. – Megyesi P.,Csepregi összeállításban vitték véghez a sikert. Tompán és sok hibával kezdte a mérkőzést a vendégcsapat, aminek az lett az eredménye, hogy a hazaiak egy jól eltalált lövéssel megszerezték a vezetést. Még az első félidőben sikerült az egyenlítés, Domján fejelt szöglet után a kapuba. A második félidőben a nagy melegben egyre nagyobb fölénybe került a Lombard II. Az 52.percben Szabó remek labdával ugratta ki Megyesit, aki két védővel a nyakán, estében lőtt kapura és a labda az egyik hazai védőn irányt változtatva gurult a kapuba. A 61. percben szöglet után Horváth lőtte vissza labdát a kapu elé és Csepregi közelről fejelt gólt. Néhány perccel később Szabó indult meg, sorra cselezte ki a védőket, majd a kapust is és egy lépésről a kapuba gurított. Kiütötte a hazaiakat a Lombard II, de a hajrában kissé könnyelműek voltak a vendégek, aminek egy 11-es és néhány izgalmasabb perc lett a következménye.

Nagy Mihály
: Kifejezetten gyengén kezdtünk, 15 perc alatt kétszer kellett átszervezni a csapatot. A második félidőben nagyon jó játékot nyújtottunk és megérdemelten nyertünk.

Csorna - Lombard Pápa II 2-4
(1-1) Gsz.: Nyerges, Dorogi ill. Domján, Csepregi, Szabó, Jakab (öng)
Jó: Németh Milán (a mezőny legjobbja), Domján, Szabó, Csepregi, Megyesi P., Somogyi

A mieink jövő vasárnap 15:30-tól Mór együttesét látják vendégül.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:03:28

Sikeresen szerepelt az Eb-n Horváth Csanád


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:07:45

Felfüggesztették az NB-s meccseket


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 11:32:03

Jótékonysági futóversenyt rendeznek


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 20:10:18

Nem folytatódik az NB III-as bajnokság