Csapatépítő tréning Döbröntén


2011-09-14 08:23:19  | cikk:  | 


Csapatépítő tréning Döbröntén főképe
Hagyományainkhoz híven nagy sikerű Csapatépítő tréninget szervezett Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye dolgozóinak szeptember 08-án délután Döbröntén.

A rendezvényre az intézmény telephelyeiről 90 fő jelentkezett. Meghívott vendég volt  Benecz Rita Pápa Város Önkormányzata Szociális és Egészségügyi Osztályának vezetője, Dr. Spreitzer Szabolcs az intézmény háziorvosa, valamint Csőréné Pőr Eszter az intézmény korábbi igazgatónője.
A délelőtt a főzőhely elkészítésével, a főzés előkészületeivel kezdődött.
A tréning délután 16 órakor Zumba-fitnesszel kezdődött, ami meglepetés volt a dolgozók számára.
A jó hangulatú torna után asztali-teniszezésre, csocsózásra, beszélgetésre volt lehetőség.
A borús idő ellenére, a szabadban a férfikollégák tökös – cukkinis - lecsót készítettek. A további menü sült szalonna, sült csirke és káposztasaláta volt. Az előre megvásárolt friss alapanyagokból az ételeket, a dolgozók a helyszínen maguk készítették el.
Az ízletes vacsora után a közös élmények felelevenítésével, történetek mesélésével, énekléssel, tánccal mulatták az időt a dolgozók.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet