A Sport Napjai - Nagy Sportágválasztó Pápán


2011-09-16 13:50:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Sport Napjai - Nagy Sportágválasztó Pápán főképe
Ma reggel 9 órakor első alkalommal nyitotta meg kapuit a Nagy Sportágválasztó rendezvénysorozat pápai állomása. A rendezvényen, szeptember 16-án és 17-én 35 sportág várja a látogatókat, sportolni vágyókat. Ahogy az ország többi sportágválasztóján, Pápán is ma 14 óráig az óvodás és iskolás csoportoké volt a terep, akik a Perutz Stadionban és a Sportcsarnokban próbálhatták ki a legkülönfélébb sportágakat. A résztvevők számára nem lehet panasz, hiszen oktatási intézményekből összesen közel 1000 fővel látogattak ki a helyszínre. Talán a szervezők, edzők és egyesületi képviselők sem számítottak ekkora sikerre, hiszen a gyerekek az ünnepélyes megnyitó után elárasztották a sportági sátrakat. A rendezvény megnyitóján fellépett a Black Bunny Rock and Roll Club valamint a Tarczy Lajos Általános Iskola tanulói adtak rövid műsort, majd dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntője következett.
- 40 egyesület 35 sportága mutatkozik be a két nap során, ami egyedülállónak mondható a megyében. Ez a magas szám jelzi, hogy a városban a sport mennyi válfajának űzésére van lehetőség. A sport arra tanít, hogy meg kell dolgozni a sikerért, ha egyéni sportágat űzöl, hogy csak magadra számíthatsz, ha viszont csapatban, akkor hogyan tudsz alkalmazkodni a többiekhez. A pápai és környékbeli egyesületek számára is hasznos ez a két nap, hiszen elképzelhető, hogy jövő héttől nagyon sok kisgyerek látogathat ki a sportpályákra, kopogtathat az edzőtermek ajtaján. Bízom benne, hogy minél többen rátaláltok arra a sportágra, ami akár egész életetekben végigkísér titeket – tette hozzá a városvezető.
A megnyitó után a Hét Csillag Egyesület ostormenete következett, majd a gyerekek birtokukba vehették a területet. Az I. pápai Nagy Sportágválasztó ma 17 óráig látogatható, szombaton pedig immár a családokat és nagyközönséget várják.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:23:17

Hófutásban érmet szerzett Gelencsér Róbert


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 10:27:17

A PELC ismét elnyerte a női Kiemelt Képzési Központ minősítést