Németországba látogattak a pápai sportolók


2011-09-20 18:30:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tegnap éjjel érkezett haza a németországi Leinefeldeből, az ottani Sporttalálkozóról a pápai delegáció. A pápai különítmény 40 fővel utazott el, ahol a mieink úszásban, sakkban, atlétikában és judo sportágban mérték össze felkészültségüket. A négy napos kirándulásról Hernádi Tamás sportszervező számolt be.
- Mivel az ottani judo még gyerekcipőben jár, sportolóink közös edzésen vettek részt a németekkel, ahol a jiu-jitsu alapjaival is megismerkedhettek. Sakkozóink megnyerték a csapatversenyt, 10-6 arányban, de úszóinkra is büszkék lehetünk, hiszen a Nagy Rebeka, Kocsis Eszter, Kertész Réka, Rüll Máté, Rüll Ádám, Korbély Dominik, Szedlák Fanni, Szedlák Dóra, Szekeres Balázs, Nagy Zsófia összetételű csapat egyéniben is ellenfelei fölé nőtt. Atlétikában is kiváló pápai eredmények születtek, a sportolók a futószámokban domináltak
2012-ben a házigazdák a tervek szerint kibővítik a résztvevő országok létszámát, ugyanis négy nemzet sportolóit szeretnék meghívni a Sporttalálkozóra. Biztosak lehetünk benne, hogy a pápaiak jövőre is szép eredményekkel öregbítik Pápa város hírnevét.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-06 12:12:24

A Balla DSE sportolói is ott lesznek az Év Sportolója Gálán


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-02-05 10:08:00

Elhunyt a Pápai ELC korábbi játékosa


ajánlott cikk főképe

2020-02-29 18:38:38

Olimpiai érmesünk ismét Pápára látogatott