A szabadságharc egyenruhái


2009-08-14 19:10:03  | cikk:  | 


18 óra 30 perckor Tóth Kálmán, a Pápai Huszáregyesület elnöke nyitotta meg a kiállítást a Hollósy Simon Galériában a veszprémi Méretes Szabó Kft. uniformisaiból.

-A tavaszi szezonban az Ihászi csatával nyitottuk meg ezt a kiállítást, mely beleillik az Ezeréves megye rendezvénysorozatba. A ruhák maguk is beszélnek, hogy akkor mit képviseltek és jelentettek viselőinek.- mondta Tóth Kálmán.

folytatás később, interjú Tóth István szabó mesterrel

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet