Adventi játszóház a Csókai Óvodában


2011-12-05 20:25:38  | cikk: Babos Petra  | 


Adventi játszóház a Csókai Óvodában főképe
A Csókai Óvoda évente több alkalommal is szervez olyan kézműves délutánokat, amikor szülő, gyermek és óvónő együtt alkothat.
Tunnerné Buzás Éva óvodavezető kérdésünkre elmondta, nagyon örülnek, hogy a szülők szép számban eljöttek a közös délutáni alkotóházba.
- Advent a ráhangolódás, a felkészülés ideje az ünnepekre. A játszóházban halk zene mellett a gyerekek szüleikkel együtt ablakdíszeket, asztali mécseseket és egyéb karácsonyi díszeket készíthettek, amelyeket természetesen haza is vihettek otthonaik ünneplőbe öltöztetésére. A kellemes hangulatú alkotóház ideje alatt forró teát kortyolhattak a résztvevők. Reméljük, jövőre is nagyon sokan eljönnek az adventi játszóházba - mondta az óvodavezető.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-05 21:34:25

Megoldások a csapadékvizek elvezetésére


ajánlott cikk főképe

2019-08-22 10:00:59

Ingyenes tanszercsomagot kapnak rászoruló gyerekek a Pápai Tankerületi Központ jóvoltából


ajánlott cikk főképe

2019-10-02 13:05:30

A magyar expedíciós hegymászó volt a könyvtári nap vendége


ajánlott cikk főképe

2019-09-28 14:11:32

Évadzáró kempingtalálkozó Pápán


PÁPA időjárás