Karácsonyozott a Nyugdíjas Pedagógus Klub is


2011-12-15 11:09:45  | cikk: Tóth Tamara  | Decemberben szinte valamennyi klub, kör és társaság megtartja hagyományos évzáró összejövetelét a karácsony jegyében. Ennek a hagyománynak eleget téve, tegnap este a Nyugdíjas Pedagógus Klub is összegyűlt a Pedagógus Művelődési Ház nagytermében. Az est megható műsorát a klubtagok saját maguk állították össze, melyben saját versek, prózák és jól ismert karácsonyi dalok is szerepeltek. A 2011-es karácsonyt Eisenbeck Ágota, a Bartók Béla Zeneiskola tanára koronázta meg, hiszen a művésznő meglepetésként érkezett a klub összejövetelére és az egyik klubtag unokáját kísérte zongorán. Az est folyamán ünnepi beszédet Illésné Molnár Éva, a Nyugdíjas Pedagógus Klub elnöke mondott, aki a ház 60. évfordulójára emlékezve az előtte lévő házvezetőket és klubvezetőket idézte meg.
- Szeretném külön kiemelni a családias, dekoratív körülményeket, amelyet Mészárosné Juditnak köszönhetünk valamint az alapítvány kedvességét, hogy forró teával és finom süteményekkel támogatta szokásos év végi összejövetelünket - mondta el a klubvezetőnő.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-13 14:39:49

1848/49-re emlékezve - ünnepség a Munkácsyban


ajánlott cikk főképe

2020-02-25 20:33:21

Megemlékezés a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 16:14:09

Enyhítések az alapellátásban


ajánlott cikk főképe

2020-02-19 18:15:27

Jelenetfelvétel az Erkelben