Négy gyertya ég az adventi koszorún


2011-12-18 19:09:48  | cikk: mo  | 


Négy gyertya ég az adventi koszorún főképe
A negyedik gyertya lángja is fellobbant a belvárosban elhelyezett adventi koszorún. Az adventi programsorozat utolsó vasárnapján délelőtt a Tapolcafői Forrás Népdalkör tette teljessé a karácsonyi hangulatot. A hit, remény, szeretet és béke egységét jelképező adventi koszorú negyedig gyertyáját dr. Áldozó Tamás polgármester gyújtotta meg.
A délelőtti karácsonyi forgatag elcsendesedésével 17 órakor az Esterházy-kastély udvarán folytatódott a rendezvény. A különleges helyszín meghittségét közel 100 darab apró mécses fénye tette még bensőségesebbé. A gyertyafényben úszó kastélyudvaron a Pegazus Színház összeállítása hangolta izgatott várakozásra a gyerekeket és felnőtteket. A programban közreműködött a Pápai Fúvósok Egyesülete és Pápa Város Bárdos Lajos Vegyeskara is. A hangsúly a közös karácsonyváráson volt, így a Pegazus Színház betlehemes játéka is közös éneklésről, gyertyagyújtásról és várakozásról szólt, olyannyira, hogy a darabban szülők és gyerekek egyaránt részt vettek, míg végül a megjelentek mindannyian együtt énekelték az ünnepvárás jól ismert dalait.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-27 14:54:01

Épül a gettókerítés


ajánlott cikk főképe

2019-06-19 20:54:59

Sok sör fogyott a fesztiválon


ajánlott cikk főképe

2019-04-12 20:38:31

Táncház a Petőfiben


ajánlott cikk főképe

2019-05-17 14:28:33

Aszfaltozzák a Korvin utcát


PÁPA időjárás