A katolikus iskola karácsonyi műsora


2011-12-20 21:00:30  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A katolikus iskola karácsonyi műsora főképe
A negyedik adventi gyertya lángjának fellobbanásával kezdődött ma délután a Szent István Római Katolikus Általános Iskola hagyományos karácsonyi hangversenye a Nagytemplomban.
A karácsonyi program keretein belül az iskola felsős és alsós színjátszósai, az alsós és felsős kórus, valamint a Szent Cecília Kórus örvendeztette meg a jelenlevőket.
A népes diáksereget az iskola igazgatónője, Takácsné Gombási Gyöngyi köszöntötte, aki a közelgő ünnepre, Jézus születésére hívta fel a tanulók figyelmét.
Az igazgatónő elmondta még, hogy az elmúlt négy hónap nagyon mozgalmas volt az iskola számára, hiszen fennállásának 20. évfordulóját ünneplik a 2011/2012-es tanévben.
- Az intézmény jubileumi évfordulója kapcsán egész évben színes programokat szervezünk a tanulóknak. Volt már szövegértési és rajzverseny, valamint december 8-án felszentelte dr. Márfi Gyula érsek az új aulánkat - mondta Takácsné Gombási Gyöngyi.
A karácsonyi lelki ráhangolódás holnap, az utolsó, téli szünet előtti délelőttön folytatódik, amikor is lelki napot tartanak. Ilyenkor közös énekléssel, beszélgetéssel telik a nap.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-08 12:46:41

Nagy adófizetők és jó ügyek mellett elkötelezett vállalkozások


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 13:24:04

Húsvéti ajándék százezer forint értékben


ajánlott cikk főképe

2020-02-19 19:28:18

Kivágni, vagy meghagyni?


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 20:24:26

Gázcsere telep, Téglagyári út, Schwenczel rét - Megy a munka mindhárom helyen