Hetet egy csapásra


2009-12-02 19:24:43  | cikk: Babos Petra  | 


A 2009-2010-es évi gyermek színházbérletek közül a Pöttöm (óvoda) és a Fekete István (általános iskola) bérleteseknek volt ma délelőtt 10 órától illetve 14 órától előadása a Jókai Mór Művelődési Központ színháztermében, melyen a dunaújvárosi Bartók Táncszínház tagjai adtak elő mesejátékot, a Hetet egy csapásra című darabot. A mesejáték egy óra leforgása alatt három magyar népmesét szed csokorba. A Farkas és a Róka, Hetet egy csapásra, A Hiszékeny Király című mesék a népzene és néptánc nyelvén szólalnak meg, ötletes díszlet és színes jelmezek teszik látványossá, virulóvá az előadást. Felhőtlen szórakozás sok nevetéssel a kicsik és nagyok számára egyaránt tanulságokkal.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet