„Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen, S ne csak így decemberben” - Karácsonyi ünnepség a volt Közgázban


2011-12-22 19:55:20  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen, S ne csak így decemberben” - Karácsonyi ünnepség a volt Közgázban főképe
Tegnap délután tartotta a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola székhelyintézménye (volt Közgáz) hagyományos karácsonyi ünnepi műsorát. A rendezvény helyszíne ezúttal a református templom volt, ahol a tanárokat és diákokat Szakács Gergely református lelkipásztor köszöntötte a szeretet közelgő ünnepe alkalmából. Ezt követte az iskola énekkarának és irodalmi színpadának színvonalas műsora, melyet Somogyi Katalin és Radványi Éva tanárnő állított össze.
Az ünnepély a Csendes éj című közismert dal közös eléneklésével zárult.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-22 17:56:51

Megkezdődött az építkezés a Téglagyári úton


ajánlott cikk főképe

2020-02-12 13:55:47

Programokban gazdag év áll az OMLIT és a Gyermekjóléti Alapítvány előtt


ajánlott cikk főképe

2020-05-14 15:08:50

MOB elnöki látogatás az épülő atlétikai központnál (frissítve)


ajánlott cikk főképe

2020-04-27 12:12:43

Fertőtlenítették a pápai idősotthonokat