Egy jelenlegi és egy ex-Lombard játékos is a Gyirmót kívánságlistáján


2011-12-29 17:35:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egy jelenlegi és egy ex-Lombard játékos is a Gyirmót kívánságlistáján  főképe
A Gyirmót korábbi válogatott játékosokkal erősítené meg keretét a téli szünetben. A pepsifoci.hu úgy tudja, hogy Bárányos Zsolt és Ferenczi István is a kiszemeltek között van, az persze más kérdés, ők szívesen mennének-e a másodosztályba. A 36 éves középpályás ősszel a Vasas alapembere volt, mind a 17 mérkőzésen játszott, háromszor volt eredményes. A klub nehézségei miatt azonban előfordulhat, hogy megfelelő ajánlat esetén több játékos is távozhat Angyalföldről, ez Bárányos Zsolt esetében sem kizárható. Ferenczi jelenleg a Lombard játékosa, 16 bajnoki meccsen, négy gólt szerzett. Bene Ferenc, a pápaiak vezetőedzője elégedett volt a 34 éves támadóval, és a folytatásban is kulcsszerepet szánna neki, de ettől még tény, hogy a gyirmótiak szeretnék leigazolni. Kérdés, hogy Ferenczinek lenne-e kedve újra az NB II-höz. Érdekesség, hogy a két játékos összesen 20 csapatban (Ferenczi: 11, Bárányos: 9) játszott már pályafutása során.
A Gyirmót az elmúlt két szezonban egyaránt második helyen végzett az NB II-ben, a 2008/2009-es kiírásban ugyan megnyerte csoportját, de adminisztrációs okok miatt nem jutott fel az első osztályba.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-20 13:57:39

Online mozgáskampányt indított a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-02-22 16:18:04

Kiütközött az osztálykülönbség


ajánlott cikk főképe

2020-01-19 16:46:56

Nyárádra került a Takácsi kupa


ajánlott cikk főképe

2020-03-02 15:00:01

Gyermek vízilabda: Négyből négy