Már mobil eszközről is elérhető a Pápa-ma hírportál


2012-01-01 21:04:49  | cikk:  | 


Akik a papa-ma oldalát mobiltelefonnal böngészik, mostantól mobil eszközökre optimalizált oldalon tehetik. Hogy az új felületen böngésszenek, önöknek semmi tennivalójuk nincs, csupán annyi, hogy a mobil eszközbe beírják az oldalunk címét. Ezután az oldal megvizsgálja milyen eszközről böngészik, és ha mobil eszközről, akkor automatikusan átirányítja az oldalt az optimalizált felületre. Természetesen ha Önök továbbra is a normál oldalt szeretnék böngészni arra is lehetőség van. Ekkor a megfelelő linkre bökve elérik azt. Reméljük a mobil eszközt használók tetszését elnyeri az új felület. Amennyiben javaslataik illetve észrevételeik vannak, írjanak a henczpeter@papa-ma.hu e-mail címre.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-12 14:31:30

Elmarad a Dürer kiállítás megnyitója, de a tárlat látogatható lesz


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 15:35:48

Április közepén indul a Juhar utca újjáépítése


ajánlott cikk főképe

2020-02-26 16:56:46

Cseppképpont - Kamarakiállítás nyílik szombaton a Kékfestőben


ajánlott cikk főképe

2020-03-09 12:38:13

Javítják az utat a Fő téren