Sikeres volt az Újévi Fúvós Show


2012-01-02 10:44:49  | cikk: mo  | 


Sikeres volt az Újévi Fúvós Show főképe
Megtelt a JMSZ színházépületének nézőtere tegnap este a Pápai Fúvósok Egyesülete újévi koncertjére. A zenekar már nyolcadik alkalommal szervezte meg Újévi Fúvós Show-ját, melynek évről évre nagy sikere van a pápai közönség körében. Pápa Város Fúvószenekara minden évben igyekszik valami újjal meglepni a publikumot, újévi koncertjeik alkalmával meghívtak már műsorukba szólóénekeseket, kórusokat, táncosokat. A 2012. évi fúvós show-ban a színjátszás kapott szerepet, a koncert könnyed hangulatát a Szó és Kép Színpad tagjai emelték. A műsor második felében a latinos hangulatú zenei művek mellett egy olasz szerelmi történet részletei bontakoztak ki a színpadon, Palermoi szerelmesek címmel. A Horváth Adrián karnagy vezetésével dirigált zenekar repertoárjában felcsendült Dvořák Új világ szimfóniájának feldogozása éppúgy, mint a Caribbean Beat, vagy a Quando Quando című remekek. A fúvószenekar ráadással is készült közönségének. A zenekedvelő érdeklődőket a Taxi című francia akció-vígjáték jól ismert főcímzenéjével lepte meg a több mint 40 tagból álló zenekar. 
Mógor-Schmidt Katalin, a Pápai Fúvósok Egyesületének elnöke érdeklődésünkre elmondta, a 2011-es esztendő mérföldkőnek számított a zenekar életében, hiszen augusztus 1-jén váltak önálló egyesületté. Tavaly született támogatói szerződés Pápa Város Önkormányzatával, melynek nyomán 660.000 forintot fordíthat a zenekar működési kiadásokra. A jövő is tartogat kiemelkedő eseményeket, hiszen az egyesület várhatóan május-június hónapban új próbaterembe költözhet.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-29 20:27:57

Váli Mari hathalmi emlékei


ajánlott cikk főképe

2019-02-05 22:45:55

Elindult a barnamezős beruházás is


ajánlott cikk főképe

2018-09-28 18:26:28

Éles viták a kastélykerítésről a testület ülésén


ajánlott cikk főképe

2019-02-15 20:40:09

Átadták az ökumenikus imahéten összegyűlt pénzadományt a Barátság Klubért Alapítványnak


PÁPA időjárás