Már zajlik a játékvezetői képzés Pápán


2012-01-04 19:36:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Már zajlik a játékvezetői képzés Pápán főképe
Ahogy arról korábban hírt adtunk, az UEFA és a Magyar Labdarúgó-szövetség támogatásával decemberben és januárban az ország húsz régiójában alapfokú játékvezetői tanfolyamok indultak. Nem volt ez másképp Veszprém megyében sem, így egy december végi, veszprémi központi megnyitót követően január első napjaiban Pápán el is kezdődött a leendő sípmesterek oktatása. A képzésre még lehet jelentkezni, jelenleg tízen ismerkednek az alapokkal – tudtuk meg Gyürüsi Gábortól, a Pápai Játékvezetői Csoport vezetőjétől.
- A toborzás november végén indult és január végéig tart, tehát várjuk még a jelentkezőket, nekik az eddig leadott anyagot pluszórákon pótoljuk, így nem maradnak le. A tanfolyamosainkkal felnőttképzési szerződést kötünk, majd a 35 órás képzésen elméleti és gyakorlati oktatásban részesülnek. A képzés márciusban szóbeli vizsgával zárul Veszprémben. A megye négy helyszínén jelenleg összesen 30 fiatalembert oktatunk.
Gyürüsi Gábor elmondta, a sikeres vizsgázók tavasszal a körzeti Magyar Kupa selejtezőkörében, majd a megyei III. és IV. osztályú bajnokságban működhetnek. Teljesítményeik függvényében a következő szezonban akár a megye másodosztályban is dirigálhatnak.
A tanfolyamra jelentkezni Veszprémben Szilasi Szabolcsnál (06-20/991-7855), Ajkán Lémon Oszkárnál (06-70/376-2051), Tapolcán Takács Gábornál (06-70/376-2020), Pápán Gyürüsi Gábornál (06-70/376-2073) lehet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-12 17:55:31

Egy tucat PELC gól


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 20:13:36

Újraindulnak az edzések a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:07:45

Felfüggesztették az NB-s meccseket