Mikulás műsor a Kossuth utcán


2009-12-03 16:48:11  | cikk:  | 


Mikulás műsor a Kossuth utcán főképe
Az adventi programok keretében ma délután a Tókerti Óvoda Margaréta csoportjának Mikulás műsorát láthatta a Kossuth utca közönsége. Advent négy hetében valamennyi oktatási-és gyermekintézmény bemutatkozik a sétálóutcán, az iskolások és az ovisok karácsonyváró műsorait hétköznap délutánonként láthatják az érdeklődők. A fellépő csoportokról és programokról Adventi Naptárunkból értesülhetnek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-09-29 18:33:54

Szombaton múzeumi fesztivál lesz a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2020-09-17 08:46:41

Az MSZP Pápán is átadta tanszer-adományait a rászorult családoknak


ajánlott cikk főképe

2020-06-04 20:28:54

Pápán is megszólaltak a harangok a trianoni békediktátumra emlékezve


ajánlott cikk főképe

2020-09-08 08:09:19

Tizenhatodik évadát kezdte meg a Pegazus Színház