Bűnmegelőzési előadás, farsangi bál, házi és városi borverseny, metszési bemutató - Izgalmas évad elé néz a Kertbarát Kör


2012-01-19 22:59:10  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Bűnmegelőzési előadás, farsangi bál, házi és városi borverseny, metszési bemutató - Izgalmas évad elé néz a Kertbarát Kör főképe
Ma este tartotta a 2012. évi tavaszi évad első foglalkozását a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ Kertbarát Népfőiskolája az Esterházy-kastélyban. A rendezvény elején egy perces néma felállással tisztelegtek a tagok a nemrégiben elhunyt tagtársuk, Horváth Gyula emléke előtt.
Ezt követően Farkas Tibor elnök a 2012. évi tavaszi munkatervet ismertette.
Mint mondta, az idei évben sem fognak unatkozni a kertbarátok, hiszen a csütörtökönként találkozó kisközösség minden héten érdekesebbnél érdekesebb előadásokon, bemutatókon vehet részt.
Farkas Tibor kérdésünkre elárulta, idén több olyan programot is szerveznek, amely nemcsak a kertészetről szól, hanem a mindennapokról. Így lesz előadás a Fő térről, az Esterházy-kastélyról és a tűzoltóság szerepéről is. A jövő csütörtökön, vagyis január 26-án dr. Áldozó Tamás polgármester tart majd előadást a város rehabilitációs munkáiról, majd február 2-án bűnmegelőzési tanácsadást,  ezt követően pedig „A KRESZ vonatkozásai a kerékpárosokra” címmel hallhatnak előadást az érdeklődők a rendőrség képviselőjétől. A Kertbarát Népfőiskola elmaradhatatlan programja a farsangi bál, melyet február 24-én rendeznek majd a JMSZK földszinti előterében, valamint a házi és városi borverseny is, melyen minden évben szép számban versenyeznek ízletes nedűikkel a tagok. Természetesen idén is szó lesz a burgonyatermesztésről, a méhészetről és a metszésről. A kör záró foglalkozását április 5-én tartják, amikor a tavaszi évadot értékelik és téma javaslatot tesznek az őszi szezonra.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-15 20:32:11

Mától látogatható a Dürer-kiállítás a kastélyban


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 21:32:16

Kézbe vehető történelem - Értékes lelet került elő Pápa határában


ajánlott cikk főképe

2020-01-24 12:53:29

Látogatószámban gazdag évet zárt a Kékfestő Múzeum


ajánlott cikk főképe

2020-03-25 15:43:27

Novellapremier a papa-ma.hu-n