Demonstrált a Jobbik az izraeli nagykövet érkezése ellen


2012-01-19 23:25:10  | cikk: mo  | 


Demonstrált a Jobbik az izraeli nagykövet érkezése ellen főképe
„Magyarország a magyaroké!” - felkiáltással fogadta volna a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezete és szimpatizánsai Izrael állam magyarországi nagykövetét, amint a diplomata a Petőfi Asztaltársaság összejövetelére érkezik a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színházépületébe. Ilan Mort azonban az intézmény hátsó bejáratán keresztül kísérték az előadóterembe, így a Jobbik képviselői nem „üdvözölhették” a tervezett módon a nagykövetet.
Orbán Imre, a párt megyei alelnöke és a helyi szervezet vezetője a demonstrációt megelőző sajtótájékoztatón arról számolt be, a tüntetést azért szervezték, mert „Pápára érkezett egy olyan állam nagykövete, mely állam elnöke kijelentette, hogy fel fogják vásárolni Magyarországot, mert nemcsak katonai eszközökkel lehet egy országot meghódítani, hanem gazdasági eszközökkel is” - fogalmazott Orbán Imre.
- Pápára érkezett egy olyan állam nagykövete, mely országban állami szintre van emelve a terrorizmus, mely országban közel 1,5 millió embert tartanak koncentrációs táborba zárva, az élet minimális feltételeit sem biztosítva számukra – mondta el a helyi párt elnöke.
Orbán Imre hangsúlyozta azt is, a demonstráció azoknak a „politikusoknak, pártoknak is szólt, melyek Pápára hívták az izraeli nagykövetet. Aki támogatja Izrael politikáját, az támogatja az állami szintű terrorizmust, támogatja a népirtást, támogatja Magyarország felvásárlását, támogatja saját országának gyarmattá válását” - tette hozzá a helyi pártelnök.
A demonstráció résztvevői tüntetésük céljára transzparensekkel, fényképekkel kívánták felhívni figyelmet. Az izraeli nagykövet távozásáig nem tágítottak a színházépület bejárataitól. A „találkozó” végül meghiúsult, Ilan Mor az egyik oldalsó bejáraton hagyta el az épületet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-09 12:36:53

Védőfelszerelések a kórháznak és a mentőknek


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 16:12:52

Annak az egyedülállónak, akinek a havi nyugdíja nem haladja meg a 114.000 Ft-ot, nem kell kommunális adót fizetnie


ajánlott cikk főképe

2020-03-13 14:11:49

Kétszer is negatív lett a pápai kórházból Ajkára küldött koronavírus-gyanús beteg tesztje


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 13:48:56

Csökkenő karanténszám, növekvő óvodai létszám - dr. Áldozó Tamás polgármester a városi járványhelyzetről