Pápán rendezték a 2012. évi Veszprém megyei felnőtt asztalitenisz bajnokságot


2012-01-22 16:26:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápán rendezték a 2012. évi Veszprém megyei felnőtt asztalitenisz bajnokságot főképe
Rendhagyó asztalitenisz versenyt rendeztek ma délelőttől a Tarczy Lajos Általános Iskola tornatermében, ugyanis idén első ízben ad megyei verseny a tesztelésre kerülő, új ranglistán országos ranglista pontot, mind a nők, mind a férfiak tekintetében, amibe beleszámítanak az egyéni és páros versenyszámok. A megye területéről összesen 45 asztaliteniszező ragadott ütőt, így az öt versenyszámban (felnőtt vegyespáros, felnőtt férfi és női páros, felnőtt férfi és női egyéni) színvonalas meccseket láthattak a kilátogatók, Agócs József főbíró, a Veszprém Megyei Asztalitenisz Szövetség elnöke is elégedett volt.
- Korábban csak a megyei ranglistába adott pontot a megyei verseny, a változás oka egy új versenyrendszer kialakítása és elfogadása volt. A ranglista márciusban kerül fel a Magyar Országos Asztalitenisz Szövetség honlapjára, mivel az informatikai rendszert addigra készítik el a szakemberek. Okunk nem lehet panaszra, hiszen nagyon jó, izgalmas meccsek zajlottak, asztalhoz állt Balatonfüred színeiben az a Kramarics Gergő, aki már a válogatott ajtaján is kopogtat, Gergő az NB II felnőtt mezőnyében játszik.
Agócs József elmondta, a pápai színeket négy versenyző képviselte, férfi párosban Böde Róbert és Dudás Szabolcs harmadik helyezést ért el.

Eredmények:
Férfi egyéni

Női egyéni

Férfi páros

Női páros

Vegyespáros

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-30 11:07:43

Minősítési szinteket lőttek


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 10:47:30

Virtuális futás a koraszülöttekért


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 17:55:31

Egy tucat PELC gól


ajánlott cikk főképe

2020-02-17 18:25:17

Szeniorok tornája