Pápai rendezvények a neten


2009-12-04 11:14:38  | cikk:  | 


Pápai rendezvények a neten főképe
Egy hónapos kísérleti időszak után mától hozzáférhető az a rendezvénynaptár, melyet Pápa város hivatalos weblapján (www.papa.hu) fejlesztett ki az önkormányzat. Az informatikai fejlesztés az Államreform Operatív Program (ÁROP) projekt keretében valósulhatott meg, a webfelület kialakítását ebből a pályázatból finanszírozta az önkormányzat.

- Az elmúlt időszakban folyamatos igény jelentkezett a tekintetben, hogy a pápai rendezvényekről információt lehessen szerezni a város honlapján. Ezért készítettük el azt a webfelületet, melyet a városban működő intézményekkel, civil szervezetekkel összefogva folyamatosan töltünk fel rendezvényekkel, programokkal. Az adminisztrációs felületen minden intézmény vagy szervezet beírhatja az általa szervezett programot a naptárba. Természetesen a szoftver kidolgozói arra is ügyeltek, hogy az adatmódosítás- és törlés csak az adott esemény feltöltője, szervezője számára legyen hozzáférhető – hangsúlyozta Rádi Róbert, művelődési osztályvezető.

A naptár egyfajta rendezvénykoordinációs funkciót is betölt. Az előre bejegyzett programok segítségével kiküszöbölhető az a jelenség, hogy több rangos nagyrendezvény egy időpontra essen – tette hozzá Rádi Róbert.

- Ez a webes felület rendezvényarchívumként is szolgálna, hisz segítségével nyomon követhető, hogy az adott napon, milyen közösségi események voltak a városban – fejtette ki a Művelődési Osztály vezetője.

A naptár mától bárki számára hozzáférhető és nyilvános. Elérhető Pápa város hivatalos honlapjáról, a www.papa.hu weboldalról.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-28 17:35:05

7 milliárd forint


ajánlott cikk főképe

2020-06-19 11:04:55

Holnap nyit a Kékfestő Múzeum megújult kiállítása


ajánlott cikk főképe

2020-05-12 08:21:45

A Nehézfiúk a Fő téren és a volt Kilián lakótelepen muzsikáltak


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 19:34:24

Pénteken nyit a termál és az uszoda