Baleset történt a Várkert úton


2009-12-05 09:57:06  | cikk: -.-  | 


Éjjel fél 12-kor egy személygépkocsi kisodródott a Várkert úton és egy fának ütközött. Az autóban hárman utaztak, mindhárman megsérültek: ketten könnyebben, az egyik utas súlyosan, nála agyrázkódást állapítottak meg. Sérüléseiket a pápai kórházban látták el. A hátsó ülésen utazó utast a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. Amíg a tűzoltók a sérült kiszabadításán dolgoztak, a rendőrség lezárta a forgalom elől a Várkert utat.

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet