Itt a farsang, áll a bál…a Nátuskerti Óvodában


2012-02-03 19:14:22  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Itt a farsang, áll a bál…a Nátuskerti Óvodában főképe
Február a bálok, a farsangok és egyéb vidám mulatságok hónapja. A Nátuskerti Óvodában már hosszú évek óta hagyomány, hogy február elején a kicsik beöltöznek a számukra legkedvesebb mesefigura vagy állat farsangi jelmezébe. Így történt ez ma is, amikor négy csoport kicsinyei különböző, vidám és ötletes maskarába bújtak. A lányoknál idén is a menyasszony, a hercegnő és a királykisasszony, míg a fiúk körében a Batman, a pókember és a varázsló jelmez volt a legnépszerűbb. Szekér Lászlóné óvodavezető elmondta, a gyerekek már hetek óta izgatottan készültek a mai napra.
A farsangi mulatsághoz a szülők finom süteményekkel, üdítőkkel és friss gyümölccsel járultak hozzá.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-04 17:46:31

60 facsemete a tapolcafői kerékpárút mentén


ajánlott cikk főképe

2020-04-27 12:12:43

Fertőtlenítették a pápai idősotthonokat


ajánlott cikk főképe

2020-02-21 21:57:13

A Magyar Falu Programról tájékozódtak a polgármesterek


ajánlott cikk főképe

2020-02-04 12:28:21

Szombaton ismét Farsang a jégpályán